fredag 6 september 2013

Vecka 36

Hej där hemma!

Det var trevligt att få träffa er på föräldramötet i tisdags. Minnesanteckningar från detta möte kommer så fort det bara går.

Denna vecka har präglats av OS som avslutades på Nytorps gärde i går med tävlande i olika grenar. Vi hoppade längd, stötte kula, lagtresteg, sprang Hammarbyloppet samt 60 meter. Det var en varm, härlig dag och barnen kämpade tillsammans i en ren OS anda. Vilket lag som vann vet ingen än, det kanske vi får reda på nästa vecka.
I klassrummen har barnen spelat mattespel och arbetat med siffran 3, skrivit siffran samt jobbat med att förstå hur mycket 3 är. Vi har skrivit på Ipads två och två om vad vi tycker om att göra i skolan. Barnen har också jobbat med ”Paddteknik”, där de lär sig använda en Ipad. Starta, stänga av, ladda, hur man gör för få stora eller små bokstäver,


Tisdagen den 10/9 går vi på teater. ”En häxas dagbok” den handlar om häxan i Hans och Greta, hon berättar sin version av vad som hände. Vi kommer att äta i skolan, efter teatern, lunchen blir senare än vi är vana vid så har ni möjlighet, skicka med en extra frukt denna dag.
Vi samlas i respektive klassrum senast kl. 08:15 denna dag så vi hinner dit i tid.

Fritidsinfo:
Torsdagar är Orions utedag vi går från skolan 12:45 och är tillbaka kl.15:00.


”Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken”

Helena, Birgitta, Stefan, Dennis, Erland, Marina och Lotta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.