onsdag 28 maj 2014

Veckobrev 22


Hej där hemma!
Tänk vad tiden går fort! Nu är det inte långt kvar av ettan.

 Vi bifogar ett kalendarium för hösten, lovdagar, när vi stänger tidigare mm. 
Skolavslutningen knackar på dörren, onsdagen den 11 juni kl. 09:00 samlas vi i respektive klassrum. Från skolan går vi i samlad trupp till Hammarby kyrka där vi ska vara kl. 10:00. Efter kyrkan serveras det saft och bakelse på skolgården. Saft och bakelse kostar 20 kr för förälder, syskon och anhöriga. Skolans elever får gratis.

 Öppethus är onsdagen den 4 juni 15:30-17:30. I 1b:s klassrum har vi en utställning från leksaksfabriken. I pingisrummet finns dokumentation från fritids och i 1a:s klassrum blir det Minimelloföreställning (film). Samt dokumentation från vårt NTA tema fast eller flytande.
Torsdagen den 5 juni åker vi till TomTits experiment, barnen behöver en ordentlig matsäck med sig den dagen. Samling i klassrummen som vanligt och vi räknar med att vara tillbaka i skolan ca 15:00.

Vi har i arbetslaget bestämt att barnen INTE får ha med sig riskakor och kakor till skolan. De äter inte lunchen ordentligt utan de äter väldigt lite och sen går och stoppar i sig riskakorna istället för att äta lunchen.
Tips på matematikövningar på internet:
Nomp.se
Elevspel.se

 
Sätt dig inte på hästens nos även om du vet allt om hästar.”

 Helena, Jennie, Leszek, Dennis, Erland, Marina och Lotta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.